Információs terminálok

Információs terminálok

Bevásárló központokban, különböző kiállítások, vásárok helyszínén, betegellátó komplexumokban, illetve egyéb nagy forgalmú helyeken a tájékoztatás legegyszerűbb módja információs terminálok elhelyezése. A kioszkokat a kívánt színre festve szállítjuk. Egyedi termékek készítését is vállaljuk, mivel cégünk nem a sorozatgyártásra, sokkal inkább a testre szabott megoldások elkötelezettje.

Ügyfélirányító rendszerek

Ügyfélirányító rendszerek

A versenyszférában versenyelőnyt élveznek azon szervezetek, amelyek kulturáltan, az ügyfelek számára is átlátható és racionalizált módon szervezik az ügyfélforgalmukat. A non-profit szervezetek, közhivatalok, hatóságok, stb. ügyfélszolgálati irodái is törekednek ügyfeleik minél hatékonyabb, gyorsabb kiszolgálására. Ezt az igényt felismerve kezdtük el több, mint húsz éve az automatikus ügyfélhívó rendszerek fejlesztését és gyártását.

Utastájékoztató rendszerek

Utastájékoztató rendszerek

Az AquiSign fedélzeti utastájékoztató rendszer kifejezetten tömegközlekedési és személyszállítási vállalatok számára kifejlesztett utastájékoztató eszköz, amely egyedi igények szerint, a vásároló elvárásainak megfelelően, teljes mértékben testre szabható. Alkalmazását javasoljuk buszokon, vasúti kocsikon, hajókon egyaránt.

Ülőhelyfoglaltsági kijelző

Ülőhelyfoglaltsági kijelző

Az AQUIS ülőhelyfoglaltsági kijelző a nyitott elrendezésű vasúti kocsiban jelzi ki az ott található ülések foglaltsági állapotát.

Jegykiadó automaták

Jegykiadó automaták

A Ticket Easy 916 OD és a Ticket EZ 928 jegykiadó automatáink Magyarország-szerte könnyítik meg utasok százezreinek a jegyvásárlást. Könnyű kezelhetősége, mozgáskorlátozott-barát kialakítása a lakosság széles körének nyújt elérhető szolgáltatást éjjel-nappal, a hét minden napján. A RAL színskála teljes választékából, egyedi dizájnnal tudjuk szállítani automatáinkat.

Smart Bus Stop

Smart Bus Stop

Smart Bus Stop (SBS) – Szolgáltatásorientált Közlekedési Terminál

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco