A hagyományos informatikai profil mellett az egyedi gyártmányok piacra vitele a 90-es évek második felére nyúlik vissza. A saját gyártás gerincét több mint tíz éven át az ügyfélhívó rendszerekhez kapcsolódó részegységek előállítása alkotta. A világpiaci változások hatására az egyedi gyártás jelentősége évről évre növekedett a cégben, lehetőséget adva a megrendelők legkülönbözőbb igényeinek kielégítésére. A kétezres évek elején a saját tervezésű berendezésekben néhol megjelentek egyedileg tervezett áramkörök, növelve a megoldásokban testet öltő hozzáadott értéket. A tervezésben és gyártásban szerzett tapasztalatok alapján a cég szakember gárdája egyre bonyolultabb berendezések piacra vitelére vállalkozott.
Az egyedi informatika berendezések gyártása sok szakma, sokféle technológia bevonását igényli. Stratégiai döntés alapján a cég a berendezés házakat és elektronikai paneleket partneri erőforrásokkal gyártatja melyek félkész termékként vagy előgyártmányként kerülnek be a belső folyamatokba. Házon belül a gyártmányok minőségirányított végszerelése az elektronikák felélesztése a szoftver komponensek feltöltése, konfigurációs beállítások és a végső tesztelés történik meg. A gyártási folyamataink ISO90001:2015 tanúsítással rendelkeznek. A gyártóhelyünk és a termékeink CE tanúsítottak.
A gyártásunk szoros kapcsolatban áll a kutatás-fejlesztési tevékenységgel, mivel az újonnan kifejlesztett termékek mintadarab, illetve prototípus-szintű előállítását is ebben a saját műhelyben végezzük.

Két évtizedes gyártói tapasztalat alapján maximálisan ismerjük, megértjük ügyfeleink igényét, s a felmerült elképzelés alapján specifikáljuk a kívánt feladatra összeállítandó gép, vagy rendszer paramétereit.

Az eszközfejlesztés köztes szakaszában az ügyféllel közösen, de akár az ismert elvárások alapján a desginerrel megalkotjuk a formatervet.

A formaterv végső kialakítása a gépésztervező és a designer, illetve az ügyfél közös munkájának eredménye.

A fenti paraméterlista és látványterv alapján a végleges gépészeti és elektromos tervet jellemzően külső szakértőkkel készíttetjük.

A végső forma- és gépészeti terv alapján a prototípus gyártásba kerül.

Jellemzően az ügyféllel közösen ún. nyúzóteszteket hajtunk végre, hogy a teszt eredményei alapján az eszköz végső változata mihamarabb kialakuljon.

A készülék ügyféllel közösen történő tesztelés tapasztalatai alapján az esetleges igényeket gyorsan átvezetjük a terveken, s megindítjuk a készülékek szériagyártását.

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco