Mentési megoldások tervezése és implementálása során tapasztalt rendszermérnökeink elsősorban Symantec és Microsoft technológiákra alapozva minden igényt kielégítő, komplex, nagy kapacitású mentési megoldásokat hoznak létre, védve ügyfeleink adatvagyonát, rendszereit és szolgáltatásait a rendszerhibákból és felhasználói hibákból származó adatvesztések ellen.

Symantec megoldásokra alapozva segítünk ügyfeleinknek megküzdeni a megőrzendő adatok hosszú távú tárolásának problémájával mindezt úgy, hogy az adattárolással kapcsolatos költségek csökkennek, a felhasználói elégedettség nő, hiszen adataikhoz bármikor hozzá tudnak férni IT üzemeltetői segítség nélkül.

HP és NetApp technológiákra alapozva nagy kapacitású és teljesítményű, költséghatékony adattárolási megoldásokat tervezünk és implementálunk ügyfeleink igényei alapján testre szabva.

Rendszermérnökeink és konzulenseink ügyfeleinkkel szorosan együttműködve találják meg a lehető legjobb és leginkább költséghatékony megoldásokat a mentési, archiválási és adattárolási feladatokra.

Nagy tapasztalattal rendelkező rendszermérnökeink és konzulenseink, kiterjedt gyártói kapcsolatrendszerünk, cégünk minőségbiztosítási folyamatai és általunk használt, bevált IT iparági módszertanok és eljárások garanciát biztosítanak arra, hogy a legmagasabb színvonalon nyújtsuk szolgáltatásainkat mentés, archiválás és adattárolás területén is ügyfeleink részére.

•mentő rendszerek tervezése és kialakítása
•adatvagyon mentésének megtervezése, eljárási rendek kialakítása
•kiszolgálók és szolgáltatások rendelkezésre állásának és helyreállíthatóságának támogatása
•adatvagyon katasztrófa elleni védelme
•strorage és központi adattárolási megoldások tervezése és kialkítása
•archív adatvagyon kezelő rendszerek kialakítása
•archív adatvagyon gazdaságos tárolása

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco