Rendszermérnökeink az adott informatikai rendszer technológiai sajátosságait figyelembe vételével, gyártói módszertanok és bevált üzemeltetési gyakorlat mentén segítenek hatékonyabbá tenni az informatikai rendszerek üzemeltetését.

Konzulenseink, rendszermérnökeink és üzemeltetési szakértőink feltérképezik a használt és rejtett üzemeltetési folyamatokat, dokumentálják és optimalizálják azokat ITIL és a MOF ajánlásai alapján.

Szakértő kollégáink megalkotják, felülvizsgálják ügyfeleink katasztrófa elhárítási (DRP), üzlet folytonossági (BCP) terveit. Igény szerint információ biztonsági, informatikai üzemeltetés szabályzatokat és stratégiai terveket készítenek információ technológiai területen.

Gyakorlott projekt vezetőink bevált módszertanok mentén segítik ügyfeleink különböző informatikai rendszer fejlesztési, bevezetési, migrációs és integrációs projektjeit, kezdve a projekt előkészítéstől egészen annak befejezéséig.

Komoly tapasztalattal rendelkező konzulenseink, rendszermérnökeink és vállalati szakértőink igény szerint megvizsgálják ügyfeleink teljes szervezetét vagy érintett szervezeti egységeit, azonosítják és feltérképezik a használt folyamatokat. A feltérképezett folyamatokat optimalizálják és segítik informatikai eszközökkel történő támogatásukat.

Szakértőink nemzetközileg használt módszertanok alapján ügyfeleink vállalati folyamatait illesztik vagy újraszervezik a szervezet és a vevői igényekhez, így segítve a folyamatosan változó üzleti kihívásnak történő könnyebb és hatékonyabb alkalmazkodást

Konzulenseink és vállalati szakértőink a felhasználói folyamatoktól egészen az informatikai eszközökig bezárólag komplex módon kezelik az üzleti folyamatokat, drasztikusan csökkentve ügyfeleink üzemeltetési és működési költségeit.

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco