A SharePoint technológia keretein belül az ügyfeleink üzleti igényeihez igazodó informatikai rendszereket hozunk létre. A legegyszerűbb szervertámogatástól a komplex, egyedi kódolást igénylő elképzelések kivitelezéséig kínáljuk szolgáltatásunkat.
Technológiai lehetőségek tekintetében hatékony és gyors megoldást takarnak a Microsoft SharePoint rendszeren alapuló SharePoint Server és SharePoint Services termékek.
Az időigényes fejlesztések helyett szoktuk javasolni a SharePoint szolgáltatásunk bevezetését, mert ez által könnyedén komplett informatikai rendszert kap ügyfelünk. Eredményében egy hagyományos web böngészőn megjelenő kezelőfelületen érhető el a kiépített rendszer, legyen szó akár belső intranetes alkalmazásról, vagy publikus web portálról. A vállalaton belüli munkafolyamatok és kooperációk egy egységes rendszerben érhetőek el, ugyanígy a tartalmak és adatok kezelése, az üzleti folyamatok végrehajtása is könnyebb feladattá válik.
A rendszer kiépítése a komplexitásától függően, több lépcsőn át valósítható meg. Az egyedi ügyféligények megtervezésére szolgáló Microsoft SharePoint Designer fejlesztői eszközzel tervezhetőek a munkafolyamatok, a Visual Studio-val pedig a legösszetettebb üzleti logikai funkciók is megvalósíthatók a munka kivitelezése során.

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco