A MultiWorX - E4 keretrendszer alapú DOQUIS iratkezelő ügyviteli rendszer az AQUIS Innovo Kft. saját fejlesztésű irat- és dokumentumkezelő rendszere.

Több éves tapasztalatunk az irat- és dokumentumkezelés terén garantálja, hogy a rendszer magas szinten valósítja meg az üzleti igényeket. A rendszer megteremti a kényelmes, gyors és áttekinthető elektronikus és papír alapú irat- és dokumentumkezelést. Az iratok teljes életciklusának nyomon követése lehetővé teszi, hogy a beérkezéstől a selejtezésig/levéltárba adásig az irat azonnal és könnyen visszakereshető legyen.

Az iratkezeléshez kapcsolódó feladatok mérhetők, ellenőrizhetők, így biztosítva, hogy egy-egy irat ne akadjon el a szervezetnél.

összes referencia

Referenciák


Magyar Közút Nzrt.ELMŰMagyar TelekomENI-TigázSzegedOTP Horvátországoman electricity transmission companyiraki nemzeti bankBurgaszNemzetgazdasági MinisztériumCIB BankMÁV StartMagyar PostaRoyal Oman PoliceK&H BankDebrecen Város ÖnkormányzataMagyarország ÜgyészségeDKVNISZAranykor Önkéntes NyugdíjpénztárMNBFGSZMETROCairo Amman BankVárgondnokságHarmanExtreme DigitalPorsche HungariaBudavári ÖnkormányzatTESCOII. Kerületi ÖnkormányzatOrszággyűlés HivatalaKBC BankHFC BankIII. Kerületi ÖnkormányzatEger Város ÖnkormányzataBKVOrszágos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi IntézetBritish American Tobacco